У батьків є свій огород, тому можемо майже безкоштовно затаритись на зиму.
Але де і як правильно зберігати це добро не знаю.
Є застеклений балкон, але взимку там майже така ж температура як на вулиці, а восени там жарко буває, бо він південному сході розташований (коли світить сонце на підвіконні вранці може бути 30 градусів).
Мої сумні результати
:
1) Привезли в вересні по босовському кульку картоплі, моркви і буряка. Залиила на балконі (відкритому) в цих темних кульках.
Результат:картопля позеленіла, морква підсохла, буряк наче живий
. Але ж вже холодно вночі.
2) Цибуля теж стояла на балконі - щось мені здається, що вона підмерзла. Минулої весни купила пару кг цибулі і підвісила її в сітці на газову трубу над плитою, так вона там трохи почала проростати - все таки над плитою не тільки тепло, а ще й волого.
Поділіться своїми успішними секретами. Жаба душить йти купувати все це в магазин чи на базар, коли знаю, що у батьків в погребі куча продуктів і весною вони будуть їх просто викидати.
В холодильник все не покладеш. Ось зараз він забитий капустою, кабачками, помідорами. А перчик по-троху в'яне на підвіконні.