0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Дівчата, хтось згадував нещодавно про кабачкові мафіниДайте, будь ласка, рецепт
Даю Тысто, як на бісквіт, якщо одне яйще, то 1 ложка цукру і борошна, якщо 2 яйця то 2 ложки... Кабачки тру, солю, віджимаю рідину, додаю твердий сир, зелень, яку люблю та помідорки порізані, можу додавати куряче філе порізане. Змішую з тістом. Розливаю по формам та на 15 хвилин на 180 градусів
Дяка
Кабачки сьогодні можна було купити домашні по 10-15 грн., їх вже багато на ринку.Смородина - 30, порічки - 25, огірки домашні (!) гарні бачила по 35, зелень також дешевшає.
Кажется, грядет период, когда огурцы снова резко подскочат в цене! Всегда, вроде, в это время....