Стаканчик 200 гр? И какие сорта?
так, 200 г, можно і 500 - корінню більше місця - якщо дозволяє місце в приміщенні. різні, на пам`ятаю. білі теж садила, сподобались, вони ніжніші, тому для приготування кращі, ніж для консервування.
И какой грунт? И когда сеять на рассаду и высаживать ее в ОГ? Дивна, Вы еще когда-то писали о обработках актарой. Напишите нам подробную инструкцию, пожалуйста! Помню фото ваших урожаев
універсальний. я висаджую на город, чоловік вбиває колочки, обмотуємо плівкою, а зверху накриваю агроволокном. знімаю, як вже доростають і починає заважати агроволокно (біле). поті, як холодає, теж накриваю. вони у мене до морозів ростуть.
з приводу актари - в інтернеті шукала інструкцію.
і, до речі, свої домашні баклажани ніколи не вимочую