0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Это какие ленивые?
http://kurabiye.guru/uk/recipe/812-linyva-paska-z-suhofruktamy-y-apelsynovoyu-cedroyuhttp://kurabiye.guru/uk/recipe/813-naylinyvisha-paska-z-holodylnyka
підкажіть . Будь ласка у першому варіанті 25 г дріжджів, у второму 60 всі інші грамовки схожі. Не забагато дріжджів? просто не пекла ніколи ... хочу спробувати
...http://kurabiye.guru/uk/recipe/813-naylinyvisha-paska-z-holodylnyka
Підкажіть, коли смачніше, коли свіжіші, чи пізніше? Краще в суботу спекти, чи за кілька днів?
На фейсбуці натрапила на рецепт глазурі: цукрова пудра, трошки молока і лимонного соку (там на око, для отримання потрібної густини). Пишуть, що не липне і смачна. Хтось робив?
додаю ще вершкове масло http://kurabiye.guru/uk/recipe/905-italiyske-pechyvo-z-rikotoyu
Как быстро сохнет? на горячие нужно наносить?