Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Консервация  (Прочитано 330040 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Naniko

  • Местный житель
  • ****
  • Повідомлень: 489
  • Спасибо: 184
  • Стать: Жіноча
  • 0633213090 Вайбер
Re: Консервация
« Reply #6615 : 27 Липня 2021, 22:24:28 »
На дно банки  порезать несколько  кусочков  белого хлеба,  специи на любителя,  маринад на 1.5 л воды-2 ст.ложки  соли. Закипятить  и горячим залить
Так отличный рецепт! Спасибо! :daisy:
Я уже нашла похожий https://www.youtube.com/watch?v=x-E5OdY8gVQ&t=2s
Теперь хочу сделать по 2м рецептам и сравнить какие вкуснее  :)

Милания

  • Местный житель
  • ****
  • Повідомлень: 256
  • Спасибо: 75
  • Стать: Жіноча
Re: Консервация
« Reply #6616 : 07 Серпня 2021, 15:59:44 »
Очень хочется с баклажанами что то законцервировать, поделитесь пожалуйста. Спасибо

Ирина44

  • ★SuperStar★
  • *******
  • Повідомлень: 9223
  • Спасибо: 743
  • Стать: Жіноча
Re: Консервация
« Reply #6617 : 07 Серпня 2021, 22:30:34 »
Очень хочется с баклажанами что то законцервировать, поделитесь пожалуйста. Спасибо
https://rebenok.cn.ua/index.php?topic=1017.msg325284#msg325284 вот это очень вкусно. Баклажаны слоями в заливке. Несколько раз делала .

АрІ-Я

  • Звезда форума
  • *****
  • Повідомлень: 4161
  • Спасибо: 404
  • Стать: Жіноча
Re: Консервация
« Reply #6618 : 20 Серпня 2023, 17:47:57 »
Добрий день
Хтось має перевірений рецепт консервування кукурудзи качанчиками?

Мармазетка

  • Звезда форума
  • *****
  • Повідомлень: 2766
  • Спасибо: 321
  • Стать: Жіноча
Re: Консервация
« Reply #6619 : 28 Серпня 2023, 23:09:18 »
Может у кого есть рецепт перца болгарского. Его маринадом каким-то заливают и он дольками просто.

Chernichka

  • Постоялец
  • ***
  • Повідомлень: 170
  • Спасибо: 306
  • Стать: Жіноча
Re: Консервация
« Reply #6620 : 14 Вересня 2023, 17:08:25 »
Может у кого есть рецепт перца болгарского. Его маринадом каким-то заливают и он дольками просто.
Я готувала за цим рецептом. https://klopotenko.com/lecho-na-zymu-z-perczem-i-tomatamy-smachno-uves-rik/ Дуже смачно.

Gulchitay

  • ★SuperStar★
  • *******
  • Повідомлень: 5262
  • Спасибо: 1501
  • Стать: Жіноча
Re: Консервация
« Reply #6621 : 14 Вересня 2023, 17:11:37 »
Может у кого есть рецепт перца болгарского. Его маринадом каким-то заливают и он дольками просто.
роблю з медом, рецепт десь такий, я ще додаю гвоздику, душистий перець, щоб пряне було
https://jisty.com.ua/bolgarskij-perets-marinovanij-z-medom/

Taiciy

  • Постоялец
  • ***
  • Повідомлень: 149
  • Спасибо: 147
  • Стать: Жіноча
  • 0939958059 вайбер
Re: Консервация
« Reply #6622 : 20 Квітня 2024, 12:41:12 »
 :girlsmile:

симонаа

  • Местный житель
  • ****
  • Повідомлень: 256
  • Спасибо: 2
Re: Консервация
« Reply #6623 : 06 Червня 2024, 14:36:09 »
я пока с этим на "Вы",но есть огромное желание учиться.пока закрывала тока сок яблочный и сироп шиповника
скоро пойдут ягоды. я буду снова морозить.но еще хотелось бы перетереть с сахаром.
скажите,перетирают ли чернику с сахаром и как это сделать?
Привіт! Чудово, що у вас є бажання вчитися і розширювати свої кулінарні навички! Перетирати ягоди з цукром – це відмінний спосіб зберегти їх на зиму. Що стосується черники, то її дійсно можна перетирати з цукром, і це досить просто зробити. Ось кілька кроків:

Підготовка ягід: Ретельно промийте чернику і видаліть всі пошкоджені ягоди. Дайте ягодам трохи обсохнути.
Пропорції: Зазвичай використовують пропорцію 1:1, тобто на 1 кілограм черники беруть 1 кілограм цукру. Ви можете варіювати кількість цукру за смаком.
Перетираємо: Помістіть чернику в велику миску або каструлю та додайте цукор. Перетирайте ягоди з цукром за допомогою товкача для картоплі або дерев'яної ложки, поки цукор не розчиниться, а ягоди не стануть однорідною масою. Можна також використовувати блендер для отримання більш гладкої консистенції.
Зберігання: Розкладіть перетерту чернику з цукром у стерилізовані банки. Закрийте банки кришками і зберігайте їх у холодильнику або холодному місці. Якщо хочете зберігати при кімнатній температурі, можна додатково простерилізувати банки з черницею.
Це простий і ефективний спосіб зберегти ягоди на зиму. Успіхів вам у ваших кулінарних експериментах!

КатюшонОК

  • ★SuperStar★
  • *******
  • Повідомлень: 8310
  • Спасибо: 1273
  • Стать: Жіноча
  • звонить с 16 до 20!!!
Re: Консервация
« Reply #6624 : 02 Липня 2024, 15:09:45 »
Привіт всім
Дівчата,яку сіль берете на консервацію? Бо в мене ще був запас кам'яної, вже скінчився, а консервувати треба буде огірки та й не тільки
Оцет дуже спаганився, Руну завжди брала, так раз на раз не припадає(( а з сіллю взагалі біда, яку взяти щоб потім не порозривало закрутки :walldash:

Frola

  • Звезда форума
  • *****
  • Повідомлень: 1932
  • Спасибо: 196
  • Стать: Жіноча
Re: Консервация
« Reply #6625 : 03 Липня 2024, 22:36:27 »
Подскажите, пожалуйста, когда-то тут вроде был рецепт вишни в шоколаде. Поискала не нашла.


Lika-Lika

  • Звезда форума
  • *****
  • Повідомлень: 1368
  • Спасибо: 256
  • Стать: Жіноча
  • 073-40-65-286(viber) Света
Re: Консервация
« Reply #6626 : 04 Липня 2024, 21:53:53 »
Подскажите, пожалуйста, когда-то тут вроде был рецепт вишни в шоколаде. Поискала не нашла.
https://rebenok.cn.ua/index.php?topic=34087.0

Frola

  • Звезда форума
  • *****
  • Повідомлень: 1932
  • Спасибо: 196
  • Стать: Жіноча


Kupi.cn.ua